Louverwall

louverwall-and-house-architecture-korea_dezeen_2364_ss_1-1024x731
© Shinkyungsub

Slanted slats of aluminium cover the irregular, curving form of this house and cafe in Gyeonggi Province designed by South Korean architecture practice AND. “The goal is to have soft daylight in the cafe space, as it is facing due west,” explained the architects. “We have decided to limit the direct light of the west and bring in the light from the south.” Via

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s