Viggso Cabin

Residing on a remote island in the Stockholm archipelago, the Viggso Cabin by Arrhov Frick Arkitektkontor takes advantage of its coastal setting with its elevated foundation. A series of posts raise the home off the ground to preserve the plot’s natural landscape and to lift the view from the interior above the surrounding pines. The ground floor is divided between a master, kitchen, and a double-height living room, while the guest rooms are housed in the upstairs loft. Extending off the front of the exterior, a timber deck with a sheer roof stretches out toward the water, with a staircase that runs from the deck to a private beach.

viggso-cabin-2
© Mikael Olsson
viggso-cabin-4
© Mikael Olsson
viggso-cabin-3
© Mikael Olsson

Via

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s