The Lattice House in Llafranc

The Lattice House by Lopez-Rivera Architects is situated in a pine forest with a steep slope descending to the south and overlooking the bay of Llafranc. The south facade serves as a sunscreen. On the ground floor, the windows are set back from the facade to protect them from the sun. Upstairs, a single lattice filters and frames the view.

casa_gelosia_2_gran.jpg

casa_gelosia_3_gran.jpg

Via

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s