Mountain Retreat in Laives

The dwelling designed by modostudio is placed in adherence with an old retaining stonewall and take advantage of the different levels. The entrance is on the upper level where the house hosts the kitchen and the living room. The lower level is accessible through an internal staircase. On the lower level it is located the master bedroom, a small office room ,a bathroom and sauna area.

mountain-retreat-5.jpg

The building has a magnificent view over the below vineyards and over the Adige valley to the farthest Tessa mountains. The envelope, made entirely of glass walls and steel, create a direct relationship with the landscape and the exterior, which is emphasized by the outdoor terraces, placed in direct connection with the living room.

mountain-retreat-2.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s