Wohnhaus Köln Hahnwald in Cologne

The two-story residence by German studio Corneille Uedingslohmann Architekten was built in 2016 and conceptually designed as an exclusive private domicile with architectural finesse. Heart of the home is the exceptional swimming pool and adjoining spa located on the upper floor.  Combined with the private bedrooms it forms a personal relaxation zone, set apart from the open living space situated on the lower floor.

residential-co (1).jpg

For the facade a natural stone of matte gray quartzite from Vals, Switzerland was selected. The striking stone flows systematically through the interior, cladding bathrooms, the whole of the swimming pool area and many of the home´s floors. This uniform design forms a remarkable spatial atmosphere and underlines the home’s characteristic architectural features.

a.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s