A Pavilion Between Trees in Victoria

Titled ‘A Pavilion Between Trees’, the addition to an existing home was designed by Australian practice Branch Studio Architects for a client with a need for a new master en-suite. the home, a 90’s built design executed by the clients themselves, exemplifies a markedly different architectural style that was not pursued with the new addition. Instead, the site and its many spaced out trees served as a starting point to create a semi-detached building that interacts with its environment, not only sparing any existing tree but allowing each one to become a point of interest and serve a function with the suite.

05-Branch_Balnarring_House_0553.jpg

14-Branch_Balnarring_House_0382.jpg

Via

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s