Where the Eagles Live in Vienna

The scenery of the house also makes sky and stars visible on this residence designed by WILLL Architektur. The inconspicuous form, embedded into the landscape, overlooks a one hundred and fifty kilometer panoramic view.

w_po_19

 

Through subtle gestures, dark tones from the exterior walls unfold into the landscape. There is direct connection between the permeable nature of the interior space, and what lies outside. A proportional interplay between transparent elements and weighted cantilever, all contribute towards a composed whole. Given the surroundings, glazed incisions cut into the form provide individually considered framed views across the landscape.

w_po_50.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s